Charbonnage du Renard | België

Charbonnage du Renard

Een oude steenkolenmijn die gesloten is in de jaren 60. Daarna deed het dienst als opslag/verkoop van een grote collectie auto’s, vrachtwagens, en zelfs een boot. Het lijkt erop dat dit een verkoop/reparatie punt is geweest van Fort. Of gewoon een verzamelaar? Op dit moment ziet het er niet uit maar toch is deze locatie erg leuk om te doen vanwege de oude elementen die er aanwezig zijn.

 

 • Verkeerspark Assen 2019
  Verkeerspark Assen 2019
 • Coöperatieve Aardappelmeelfabriek Ter Apel
  Coöperatieve Aardappelmeelfabriek Ter Apel
 • Lost in the woods
  Lost in the woods
 • Steenfabriek | De Blauwe Kamer
  Steenfabriek | De Blauwe Kamer

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.