Agnus Dei | België

Agnus Dei 

Een klein kerkje met daaraan vast een bejaardentehuis ergens in België. In 1875 werd het klooster opgericht en in 1910 werd de kapel bijgebouwd. In 2002 werd het klooster, de kapel achtergelaten waarna er een paar maanden later brand uitbrak en een deel van het verzorgingstehuis in vlammen op ging. Wat goed te zien is aan een deel van het dak dat is ingestort. De gebouwen staan vandaag de dag nog steeds leeg en een nieuwe bestemming zal er denk ik niet meer inzitten.

| Foto’s 2016

 • Verkeerspark Assen 2019
  Verkeerspark Assen 2019
 • Coöperatieve Aardappelmeelfabriek Ter Apel
  Coöperatieve Aardappelmeelfabriek Ter Apel
 • Lost in the woods
  Lost in the woods
 • Steenfabriek | De Blauwe Kamer
  Steenfabriek | De Blauwe Kamer

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.