Doel België | Speciale revisit 2015

Revisit Doel België

Vorig jaar gingen wij voor de tweede keer richting Doel. Dit omdat de eerste keer het weer erg tegenviel en we nogmaals wilde kijken hoe Doel erbij lag.Deze dag hadden wij een goede vriendin meegevraagd en die wilde het zelf ook heel graag een keer meemaken. Ze heeft er van genoten! Dit was voor haar de eerste keer urbex. De dag zelf was zeer geslaagd en iedereen genoot er van en ook het weer zat ons goed mee de zon scheen de hele dag! Moest dit zo zijn? Dit was tevens gelijk de laatste keer urbex voor onze vriendin. En het laatste uitstapje wat we samen maakte! Een paar maanden later overleed ze en wat is een leuke herinnering dan mooi! Kijk mee naar hoe wij deze dag beleefde.

 • Lost in the woods
  Lost in the woods
 • Hasard Cheratte | België
  Hasard Cheratte | België
 • Charbonnage du Renard | België
  Charbonnage du Renard | België
 • Agnus Dei | België
  Agnus Dei | België

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.