In de bossen van otterlo

In een bos gelegen in Otterlo liggen hier en daar nog een aantal funderingen! Waarvan ze zijn is mij nog onduidelijk (Nog niet echt ingedoken) Maar wilde wel alvast de foto’s met jullie delen. De geschiedenis van dit stuk bos duiken we later in en komen we nog op terug. Weet jij wel wat dit is en wil je dit delen? Laat dan een berichtje achter onder aan deze pagina!

  2 Comments. Leave your Comment right now:

  1. by Maurice Coops

   Hoi,
   Kan je ons vertellen waar deze fotos zijn genomen?
   We gaan in Otterlo op kamp (de heidewachter) is dit op loop afstand?
   Kan je anders de coördinaten geven waar zich dit bevindt?
   We willen dit mnisschien gebruiken voor een verhaal.
   Met vriendelijke groet,
   Maurice en Maretti

   • by Redactie

    Hallo Maurice,

    Ik heb hierboven een google maps plaatje toegevoegd daar staat ook het adres in! Het is vanaf jouw bestemming 4 minuten met de auto en 18 minuten lopen. Veel succes! Als je het bos inloopt kom je vanzelf van alles tegen.

  Laat een bericht achter

  Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.