De Geffense Barrière

De Geffense Barrière

De VZP opende gelijktijdig met de opening van de destijds A50 tussen Geffen en knooppunt Bankhoef. In het begin betrof het enkel het voormalige restaurant De Geffense Barrière met wat parkeerplaatsen. In 2001 is de verzorgingsplaats fors uitgebreid met een tankstation en een veel grotere parkeerplaats ten oosten van het restaurant. De nabijgelegenverzorgingsplaats Tollenaer is sindsdien gesloten. Op 5 mei 2009 is het restaurant door een grote brand verwoest en sindsdien is het gesloten. Er zijn plannen voor nieuwbouw van het restaurant maar onbekend is wanneer dit wordt uitgevoerd.

Laat een bericht achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.